INML a înștiințat Ministerul Sănătății că au fost finalizate testele ADN pe fragmentele de oase găsite în pădurea din Caracal. INML a mai spus că rezultatele ADN au fost trimise la DIICOT, însă nu a furnizat alte detalii. Rămășițele provin de la un cadavru, iar locul unde au fost aruncate a fost indicat de Gheorghe Dincă.

Finalizarea analizelor ADN în cazul cadavrului din pădurea din Caracal a fost anunțată printr-un comunicat. INML nu precizează însă și ce spun rezultatele ADN.

”INML a anunțat în această seară ministrul Sănătății ca raportul privind probele ADN in cazul Caracal este finalizat si trimis către DIICOT.  Instituțiile abilitate vor prezenta public rezultatul”, se afirmă în comunicat.

DIICOT nu confirmă primirea rezultatelor ADN

În mod surprinzător însă, DIICOT a răspuns inițial vineri seară, după anunțul INML, că nu a primit raportul privind rezultatele ADN în cazul Caracal.

”Noi nu am primit nimic”, a spus șeful DIICOT, Felix Bănilă.

Fragmentele de oase au fost găsite pe 5 august la liziera pădurii de lângă Caracal Gheorghe Dincă a fost cel care a indicat locul, spunând că el le-a aruncat în acea zonă. Criminalul din Caracal a susținut că rămășițele ar aparține Luizei Melencu, tânăra de 18 ani dispărută în aprilie.

Sursa: Observator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.