Familia lui Natty Drăgoi, tânărul sucevean care duminică, 8 mai 2022, și-a pierdut viața într-un cumplit acccident rutier în Bistrița-Năsăud, a anunțat că trupul neînsuflețit al tânărului este depus la Capela Cimitirului Evanghelic Suceava, iar  înmormântarea acestuia va avea loc miercuri, 11 mai 2022. 
„Cuvintele nu sunt niciodată suficiente să exprime dragostea și grija unui tată pentru fiul său, iubirea și constanta compasiune a mamei, sincera admirație a fratelui mai mic care se regăsește tot mai adesea în modelul celui mai mare și bucuria surorii mai mici de a vedea un adevărat bărbat în fratele ei.
Niciodată nu vom putea exprima ce a însemnat Natty în viețile noastre, dar știm cu certitudine că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu mult mai mult decât am fi știut noi să cerem.
Natty, tu ești acum în îmbrățișarea Tatălui. Nimeni și nimic nu te mai poate despărți de profunzimea prezenței lui Dumnezeu pe care ai căutat-o cu atâta pasiune în timpul vieții tale. Tot dorul tău sincer pentru Hristos a fost împlinit astăzi, când Domnul te-a luat acasă.
Noi, ca familie, suntem pe deplin recunoscători pentru timpul în care l-am avut pe Natty in viețile noastre și știm cu certitudine că într-o zi ne vom revedea, în prezența Creatorului, Cel care e suveran”, a transmis familia tânărului Natty Dragoi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.