Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de o femeie de 28 ani, din oraşul Frasin, despre faptul că a fost înşelată de o persoană care i-a vândut un telefon mobil, care nu este original.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în 24 octombrie, în timp ce se afla într-o parcare din municipiul Suceava, victima a fost abordată de un bărbat care i-a oferit spre vânzare un telefon mobil, pentru suma de 400 Euro. Întrucât partea vătămată nu a dorit să cumpere telefonul, bărbatul a insistat de mai multe ori, scăzând din prețul oferit inițial până la suma de 220 lei, cu care femeia a fost de acord. Telefonul i-a fost prezentat ca fiind unul original, iar prețul oferit unul foarte avantajos pentru cumpărătoare.

După ce reclamanta a plătit prețul cerut, și-a dat seama că telefonul nu funcționează bine, i-a spus vânzătorului că telefonul nu funcționează şi i-a cerut banii înapoi, însă bărbatul i-a oferit un telefon similar, care după o examinare sumară s-a dovedit a fi o replică.

Valoarea totală a prejudiciului este de 220 lei.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.