Poliția Orașului Salcea a fost sesizată în data de 5 iunie, prin 112, cu privire la faptul că în incinta unei societăţi comerciale au pătruns mai multe persoane, care au solicitat gestionarului cumpărarea unor produse alimentare.

După ce gestionarul de serviciu a pus într-o sacoșă din material plastic produsele alimentare solicitate, o femeie din același grup a achitat contravaloarea acestor produse cu o bancnotă de 100 lei ce era deteriorată, în sensul că era secționată în partea cu seria bancnotei, respectiv în colțul stânga jos.

În momentul în care a pregătit restul pentru produsele achiziționate, gestionarul a sesizat că bancnota era deteriorată, împrejurare în care a lăsat pe tejghea restul astfel pregătit, ocazie cu care făptuitoarea a luat bancnota de 100 lei, precum și restul mai sus menționat, în sumă de 82 lei, părăsind incinta magazinului şi abandonând bunurile achiziționate. În momentul în care gestionarul a sesizat faptul că i-au dispărut banii pregătiţi pentru rest, a ieșit din magazin, observând faptul că femeia s-a urcat într-un autoturism care a plecat în direcția municipiului Suceava.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.