La propunerea IPJ Suceava, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat rezoluţia de începere a urmăririi penale faţă de un bărbat de 35 ani, din oraşul Salcea pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune prevăzute de art. 215 alin. 1, 3 din Codul penal, cu aplicarea art. 41 alin. 2 din Codul penal.

În sarcina învinuitului s-a reţinut faptul că în calitate de administrator la o societate comercială din Suceava, prin inducere în eroare, a încasat de la un bărbat din municipiul Suceava suma de 3.000 Euro și de la unul din localitatea Dorneşti suma de 7.800 Euro pentru a le executa şi monta tâmplărie PVC cu geam termopan, lucrări pe care nu le-a dat în lucru producătorului şi prin inducere în eroare a încasat de la o societate comercială din Suceava suma de  35.304,40 fără a mai returna sumele de bani.

În aceeaşi calitate de administrator, a emis în anul 2012 4 file cec către diferite societăţi comerciale, toate postdatate, fără a fi completate rubricile prevăzute, fiind refuzate la plată.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.