O familie din Gura Humorului a ajuns marți, 16 martie,  la Inspectoratul Școlar Județean Suceava pentru a reclama că educatoarea care este acuzată că a lovit copiii pentru că au greșit un pas de dans este încă pe post, deși pe numele ei s-a deschis un dosar penal.

Deranjat, pe bună dreptate poate, că părinții sunt tăioși în exprimare și doresc rezultate imediate, deși acestea momentan sunt în afara legii, inspectorul școlar general adjunct Ioan Puiu a adoptat o atitudine ce nu-i face cinste.

Deși, contactat telefonic inspectorul a negat atitudinea de stradă, înregistrările arată adevărata față a inspectorului.

Concret, Puiu i-a umilit pe părinții care doreau sancționarea celei care le-a bătut copilul, discuția depășind cu mult subiectul inițial. Așa au ajuns să fie pomeniți și foști inspectori și viața lor particulară și amoroasă!

Situația este cu atât mai rușinoasă, cu cât și alte persoane i-au prezentat inspectorului atitudinea nesimțită a unor directori din subordinea sa, iar la vremea aceea, Ioan Puiu s-a arătat extrem de deranjat, deși, palpabil și concret, nu a făcut nimic ulterior pentru a îmbunătății situația.

Astfel, se pune întrebarea, cum să nu și-o ia în cap țațele încumătrite cu fețe importante din PNL și ajunse peste noapte manageri de instituții, când însuși inspectorul general adjunct face rabat de la calitate în comportament și, automat, în educație. 

Ghici: cine-i dracul?

Ghici: cine-i dracul?

Cum să nu vină la 9 și ceva la serviciu și să înceapă să ragă că nimeni nu-i face programul ei ca directoare, când Puiu, inspector școlar general adjunct, încurajează asta prin tocmai comportamentul său?

Inspectoratul Școlar Județean, un Dumnezeu local, fără cap și fără coadă, cu spețe dintre cele mai nesimțite, o imagine clară a incompetenței din instituțiile publice, poate că ar trebui să ajungă și în atenția Consiliului Județean Suceava și a Instituției Prefectului Județului Suceava.

Să nu întrebați de ce! Știe partidul bine!

Nota redacției: Dacă cumva reprezentanții celor două instituții amintite au nevoie de informații în documentare, le pot solicita pe adresa redacției! Răspundem promt și punem la dispoziție materiale și mărturii care dovedesc tupeul jegos INJECTAT celor care s-au trezit pe cai mari!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.