Stilul  victorian a populat catwalk-urile și a fost asortat în toate felurile posibile. De la cele mai firești combinații vestimentare, la cele mai surprinzătoare sau eclectice ținute, acest stil a captat privirile, iar anul acesta va domina ținutele în atelierul designerului sucevean Oana Stroici.

Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul modei, cunoscută pentru talentul nativ cu ajutorul căruia transformă sute de metri de material în ținute de podium, Oana Stroici își surprinde clientele de fiecare dată prin amprenta personală și evoluția continuă.

Toate acestea au poziționat atelierul său, în anul 2019,  în topul preferințelor doamnelor din județul Suceava și din împrejurimi.

Referitor la tendințele de anul acesta, designerul recunoaște că dantelele pierd teren, iar stilul victorian revine în lumina reflectoarelor.

„Gulerele înalte, mânecile lungi, brocartul şi straturile de volane din mătase suprapuse vor aduce în prim-plan romantismul perioadei victoriene, în acest an, în atelierul nostru. Sigur că acest stil înseamnă feminitate diferită, lucru care le caracterizează pe clientele noastre. Aceste ținute transmit atmosfera unei întregi epoci și ne permit să aducem puțin romantism al trecutului în lumea modernă ”, ne-a declarat designerul sucevean.

Odată cu moartea Reginei Victoria, moda s-a schimbat, dar unele elemente de stil victorian apar în haine acum. Așa se face că și Atelierul Oana Stroici își completează colecțiile cu lucruri care ne-au venit din secolul al XIX-lea, dar care astăzi pot fi foarte bine adaptate la tendințele zilelor noastre.

„Perlele și bijuteriile, aplicate 100% manual vor exista în continuare, la loc de cinste, în atelierul nostru pentru că știm că ne reprezintă și pentru că știm că sunt preferate de clientele noastre.  Trebuie să știți că în acest sens și miresele noastre de anul acesta s-au arătat interesate, astfel că rochiile pentru cea mai importantă zi din viața lor, vor arăta, în acest an, diferit și surprinzător. Sigur că aceasta este propunerea noastră, însă preferințele și cerințele lor primează”, a transmis Oana Stroici.

Programările pentru rochii de mireasă trebuie făcute din timp, iar pe paginele de socializare ale atelierului, „Oana Stroici Atelier” și „Tullerie by Oana Stroici”, puteți obține, din timp, toate detaliile privitoare la preț, probe sau materiale. De asemenea, Oana Stroici se va întâlni cu miresele de anul acesta și la Târgul de Nunți de la Shopping City, care va avea loc în perioada 14-16 februarie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.