Instituția Prefectului-Județul Suceava găzduiește întâlnirea de lucru a parteneriatului județean Suceava, din cadrul Proiectului Pro–Pact, cu tema “Analiza politicilor în domeniul ocupării și incluziunii sociale”.
La eveniment au participat prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, în calitate de președinte al Parteneriatului Județean Suceava, Anca Tompea, expert parteneriate Pro-Pact, rectorul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, prof. univ. dr. ing. Valentin Popa, și prorectorectorul USV Gabriela Prelipcean.

De asemenea, au fost prezenți reprezentanți ai unor instituții partenere în proiect: Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava, precum și ai unor organizații sucevene.
Centrul de Dezvoltare Socială T&CO, din Iași, a demarat, în aprilie 2018, implementarea proiectului Pro-Pact – “Promovarea ong-urilor și partenerilor sociali prin advocacy, capacitare și training”.
Proiectul are ca obiectiv principal „creșterea capacității ONG-urilor și partenerilor sociali din cadrul pactelor regionale și parteneriatelor județene pentru ocupare și incluziune socială de a se implica activ în procesul de formulare a politicilor publice în domeniile ocupării și incluziunii sociale, în cooperare cu autoritățile publice”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.