Te pasionează fotografia? Eşti elev de liceu, ai vârsta cuprinsă între 14 şi 19 ani, şi locuieşti în judeţul Suceava? INTERCOOLT te provoacă la un concurs inedit de fotografie: Suceava, un judeţ intercultural.

Poţi participa la concurs cu o imagine care poate include motive, persoane, obiecte care să evidenţieze caracterul intercultural al judeţului Suceava.

Cuvintele cheie sunt dialogul dintre minorităţi, toleranţă, tradiţii, cultură, obiceiuri de ieri şi de azi. Fotografia ta trebuie să fie însoţită de o descriere, data şi locaţia unde a fost făcută fotografia.

Dacă ne convingi că imaginea ta este cea mai bună, te trimitem la un curs de artă fotografică.

Imaginile vor fi jurizate de o echipă formată din fotografi profesionişti, membri ai comunităţilor etnice şi un membru al grupului Intercoolt. Aceştia vor evalua viziunea, expresivitatea şi relevanţa la tema propusă.

Imaginile pot fi înscrise prin accesarea online a formularului de înscriere, pe care îl găseşti la http://concurs.intercoolt.ro/

Cele mai bune 50 de fotografii vor fi expuse în cadrul unei expoziţii ce va avea loc la Clubul Artelor Vizuale, din incinta Shopping City Suceava. Marele premiu va consta într-un voucher pentru un curs de artă fotografică. Cele mai bune şase fotografii vor fi premiate cu tricouri, cărţi, stick-uri USB, agende.

Prin acest concurs, INTERCOOLT doreşte să promoveze o atitudine creativă în rândul tinerilor din judeţul Suceava în tratarea temei şi, totodată, face apel la conştientizarea asupra diversităţii culturale de pe teritoriul judeţului. Arta fotografică poate fi văzută ca o formă modernă şi interactivă de incitare la dialog intercultural.

Concursul “Suceava, un judeţ intercultural” este o activitate din cadrul proiectului Tineret pentru Interculturalitate, finanţat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Actiune, Acţiunea 1.2 – Iniţiative ale tinerilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.