Consilierii locali suceveni vor dezbate în ședința de joi, 25 iulie, proiectul de hotărâre privind aprobarea solicitării Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, în calitate de administrator al Internatului nr. 2 de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a clădirii.

USV intenționează să consolideze clădirea, să o mansardeze, să renunțe la grupurile sanitare comune și să realizeze altele, individual, la fiecare cameră.
De asemenea, pe lista lucrărilor de reabilitare se află și realizarea, anexat la clădire, a unei noi scări de acces și a unei centrale termice pe gaze naturale, realizarea unui drum perimetral clădirii pentru conformarea cu cerințele la siguranță la incendiu, dar și majorarea lățimii carosabile care face legătura căminului cu poarta Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară pentru două sensuri de circulație.
Dacă proiectul va fi aprobat, toate extinderile și modificările necesare se vor realiza pe cheltuiala administratorului, Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, cu încadrarea în dimensiunile terenului dat în administrare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.