Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului Suceava, a anunțat cã sucevenii care folosesc autobuzele și microbuzele TPL Suceava vor beneficia de internet wi-fi gratuit.

Primãria municipiului Suceava face eforturi pentru a-i convinge pe suceveni sã cãlãtoreascã cu transportul public local. În momentul de fațã este semnat un contract între Primãria Suceava și compania de telefonie mobilã Orange, și toate autobuzele din municipiul Suceava, vor avea, vor avea pânã la sfârșitul acestei luni, internet gratuit pentru cei care le folosesc”, a declarat Lucian Harșovschi.
Potrivit viceprimarului sucevean, a fost semnat un contract pentru o perioadã de 24 de luni, care prevede instalarea de routere compatibile cu standardul 4G în cele 40 de mijloace de transport ale TPL – 30 de autobuze și 10 microbuze.
S-au fãcut probe pe un astfel de autobuz și lucrurile funcționeazã bine și, pânã pe 31 iulie, toate aceste mijloace de transport vor avea sistem de wi-fi. Este un lucru normal și firesc în ziua de azi, nu mai este un moft, și cred cã sucevenii vor fi stimulați sã meargã mai des cu autobuzul”, a adãugat Lucian Harșovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.