Primărița comunei Capu Câmpului, Marcela Bîrsan, a reușit o performanță la aceste alegeri locale. Astfel, într-o lume a administrației făcute de bărbați, aceasta a reușit să câștige Primăria cu 88,16% din voturile exprimate. Un aspect foarte important este scorul pe care aceasta l-a obținut pentru Consiliul Local Capu Câmpului – 87,95% și cel pentru Consiliul Județean Suceava, acesta reușind să obțină cel mai mare scor pentru Partidul Național Liberal din județul Suceava – 87,64%.

„Cred în valorile liberale, iar acest lucru se vede în rezultatul votului. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care au votat pentru mine și PNL și, totodată, vreau să îi asigur că împreună cu președintele Flutur vom duce la îndeplinire toate proiectele promise”, a declarat Marcela Bîrsan, primarul comunei Capu Câmpului.

Potrivit acesteia, nu este greu să reușești într-o lume a bărbaților, mai ales dacă iubești ceea ce faci și ești hotărât să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

„Iubesc oamenii și cred cu tărie în valorile liberale. Femeile pot fi mai slabe, însă dacă au un scop de atins și dacă sunt hotărâte pot fi, fără echivoc, la fel de puternice ca bărbații”, a declarat Marcela Bîrsan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.