Alexandru Brădățan, artistul care reușește să se mențină în topul celor mai urmăriți artiști ai generației tinere continuă să muncească pentru a veni în permanență în fața celor care îl ascultă cu proiecte îndrăznețe și de calitate.

Așa se face că, de curând, artistul a filmat un nou videoclip, pentru o melodie veche, pentru a cărei interpretare a fost  ajutat doar de un fluier, o cobză și o vioară, la fel ca odinioară.

Filmarea acestui material a avut loc într-o zonă pitorească din comuna Vatra Moldoviței, iar pentru surprinderea celor mai frumoase imagini, artistul a trebuit să îmbrace costumul popular la o oră destul de matinală, 6 dimineața.
La o altitudine de aproape 1000 de metri, la o oră când natura se dezmorțește și începe o nouă zi, glasul artistului a răsunat la fel de puternic ca un clopot de la ctitoria lui Petru Rareș din aceeași localitate.

„Am fost îndrăgostit de acest peisaj încă de când l-am văzut prima dată și am considerat că trebuie să împărtășesc această frumusețe cu toți cei care mă ascultă și mă urmăresc, indiferent din ce colț al țării sau al lumii o fac. Bucovina are multe locuri care merită văzute și mă bucur să pot și eu contribui la promovarea acestei zone în care a vrut Dumnezeu să mă nasc. Sunt convins că frumusețea mesajului și peisajul minunat vor ajunge la sufletele celor care vor urmări acest material”, a declarat artistul.

Despre melodia care va înfrumuseța fundalul acestor imagini, artistul spune că este una veche, tradițională, care are un mesaj, pe cât de simplu, pe atât de profund.

„S-ar părea că modernismul capătă tot mai mult teren, însă eu rămân indrăgostit de simplitatea și autenticitatea de altădată. Am ales să readuc la lumină o melodie veche, înregistrată cu instrumente tradiționale, care vorbește despre cel mai puternic cuvânt care nu întâmplător este intraductibil, și anume DOR”, a transmis Alexandru Brădățan.

Cei care se abonează la canalul de Youtube al artistului, primii care află noutățile muzicale

Videoclipul melodiei filmate recent va fi lansat în scurt timp, însă toți cei care doresc să afle noutățile la care artistul lucrează deja, se pot abona la canalul său de Youtube. Astfel, vor fi primii care vor afla de proiectele artisului lor preferat.

Videoclipul a fost filmat de Vlad Ilaș.

https://www.youtube.com/channel/UCLn5Rjnnqk7qqImM34dcEQg

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.