Senatorul Gheorghe Flutur, candidat pe listele PNL‬ la Consiliul Județean Suceava, vizând chiar funcția de președinte, susține că a lucrat „împreună cu specialiști la un proiect pentru înființarea unui Parc Integrat de Industrie Alimentară care va avea în vedere achiziția, procesarea și valorificarea produselor agricole și animalelor din zonă. În asociere cu județul Botoșani, dorim să obținem finanțarea proiectului din Fondul European pentru Investiții Strategice și să creăm circa 20.000 noi locuri de muncă în zona Suceava-Botoșani.

Astfel, voi promova, în parteneriat cu județul Botoșani, proiectul pentru construirea acestui Parc Integrat de Industrie Alimentară. Investiția urmărește realizarea unui lanț alimentar inovator complet de cercetare, producție, procesare și desfacere în domeniul alimentar și va conduce la crearea unui număr de circa 20.000 noi locuri de muncă în zona Suceava-Botoșani. Proiectul este eligibil pentru finanțare din partea Comisiei Europene și va fi realizat în parteneriat public-privat.”

Eu nu îmi amintesc acum, exact, oare câte locuri de muncă au fost create în timpul în care Gheorghe Flutur (cu tot cu ranița din dotare – ranița din spatele celor care trebuiau să plece la adus investitori) deținea funcția de președinte a Consiliului Județean Suceava între anii 2008 – 2012 ? Poate vă amintiți dumneavoastră…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.