Potrivit sondajelor de opinie, cei mai mulți dintre cetățenii din Suceava preferă să își împrospăteze aspectul locuinței în timpul verii. De ce? Tocmai pentru că este mai cald și pot sta cu geamurile deschise, pentru a aerisi și pentru ca vopseaua proaspăt dată pe pereți să se usuce mai repede. Așadar, dacă te numeri printre ei, află că a venit momentul să faci acest lucru – e luna iunie, deci sezonul cald și-a intrat deja în drepturi. Nu mai amâna și apucă-te de treabă! Altfel, riști să rămâi în urmă față de restul vecinilor. Și sigur nu vrei asta, nu-i așa? 

 

Descoperă TREI metode prin care îți poți amenaja locuința fără să o părăsești!

 

Zicala „graba strică treaba” se potrivește de minune când vine vorba despre amenajări interioare. Potrivit specialiștilor, este important să parcurgi toți pașii cu multă atenție. În primul rând, fă-ți un plan pe care să îl urmezi, iar pe baza acestuia vezi și ce îți lipsește. Astfel, va fi mult mai ușor să îți faci o lista de cumpărături. Ține minte, abia după ce ai stabilit toate detaliile și știi care sunt lucrurile de care ai nevoie, poți începe treaba propriu-zisă. Iată cele trei metode prin care poți face amenajări interioare fără să îți părăsești locuința: 

 

  • Trăiești în secolul XXI, profită de asta! Așadar, dacă ai nevoie de obiecte noi, printr-o simplă căutare pe internet, s-ar putea să găsești tot ce îți dorești. De exemplu, mulți suceveni se laudă cu noile covoare comandate online și livrate în doar câteva zile. Astfel, eviți riscul de a intra în contact cu prea multe persoane. În această perioadă, magazinele sunt destul de aglomerate, iar riscul de a te infecta cu COVID-19 este ridicat. În plus, nu trebuie să mai pierzi timp pe drum și poți sta oricât de mult dorești pentru a-ți alege produsele favorite. Pe internet, nimeni nu te grăbește;

 

  • Însă, nu de fiecare dată trebuie să cumperi lucruri noi. Deci, dacă vrei doar să le schimbi aspectul celor pe care le ai deja în casă, află că acest lucru este extrem de simplu și de distractiv de făcut. De exemplu, dacă ai un dulap vechi, îl poți face să arate ca și cum abia l-ai cumpărat cu ajutorul câtorva mici trucuri. În caz că nu ai mai făcut asta, învață de aici care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi;

 

  • Locuințele încărcate nu mai sunt deloc la modă în anul 2020. Așadar, dacă știi că ai două dulapuri în loc de unul într-o singură cameră, de exemplu, vezi care este mai bun și pe celălalt îl poți dona unei persoane care are nevoie de el sau, dacă nu, aruncă-l direct la gunoi. Chiar dacă te-ai obișnuit să ai multă mobilă în casă, scapă de acest obicei, pentru că influențează negativ imaginea locuinței tale. 

 

Mai simplu decât te-ai fi așteptat, nu-i așa? Folosindu-te de metodele prezentate mai sus, află că vei cheltui și mai puțini bani. Iar în vreme de criză, nu uita, economia este cheia succesului!

 

Sursa foto: Shutterstock.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.