Investigații

Prefectul Constantin Harasim, cercetat penal pentru abuz în serviciu

Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim este cercetat penal pentru că, manifestând exces de zel, ar fi încălcat art. 297 din Codul Penal, dosarul fiind în faza cercetărilor preliminare. Acesta este acuzat de abuz în serviciu și asta pentru că a prejudiciat imaginea unor jurnaliști atunci când i-a scos afară din Instituția Prefectului Județului Suceava.

Gheorghe Flutur, protejat de servicii și de procurori

Ajuns în funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava prin votul de culise al aleșilor județeni și prin presiunea exercitată împotriva unor primari PSD, Gheorghe Flutur, cel care se autointitulează ”Zeus al Bucovinei”, a redevenit, în foarte scurt timp de la alegerea sa, acea persoană arogantă și lipsită de scrupule pe care cetățenii județului Suceava au trimis-o acasă în 2012, prin vot uninominal.

Gheorghe Flutur, peste 35 de posibile infracțiuni de corupție

De la instalarea lui Gheorghe Flutur la conducerea Consiliului Județean Suceava prin votul de culise al aleșilor județeni, se pare că președintele PNL Suceava a înfăptuit peste 35 de infracțiuni de corupție și fapte asimilate acestora.

Terenul pe care este amplasat depozitul ecologic de la Pojorîta a intrat în posesia CJ Suceava. Maxim Aristide: „Este o nenorocire pe care ei o pun în mișcare împotriva comunității din Valea Putnei”

Astăzi, 9 septembrie 2016, la Pojorîta a avut o ședință de Consiliu Local extraordinară, cu un singur punct pe ordinea de zi, și anume: trecerea terenului pe care se află amplasată groapa de gunoi de la Pojorîta, din proprietate publică a Primăriei Pojorîta în proprietate publică la Consiliul Județean Suceava.