Viorel Cucu, primarul comunei Adâncata, este unul dintre edilii care a demonstrat că binele cetățenilor trebuie să reprezinte o prioritate, indiferent de vreme și de vremuri.

Viorel Cucu, primarul comunei AdâncataAcesta, deși, s-a aflat în opoziție cu Consiliul Județean Suceava și deși, de cele mai multe ori în dreptul comunei Adâncata, pe lista rectificărilor, apărea cifra zero, acesta n-a încetat să-și dea interesul pentru comunitate.

Primarul are proiecte începute încă din celălalt mandat, precum și proiecte la care a lucrat în acest mandat și pe care le-a dus la bun sfârșit. Astfel, Viorel Cucu a reușit să modernizeze mai multe drumuri agricole din comună, să reabiliteze Școala cu clasele I-IV Adâncata, unde a construit grupuri sanitare și a montat o centrală termică, precum și să modernizeze Biblioteca comunală, unde a amenajat și o sală de calculatoare. Tot din buget local a renovat și Cămin Cultural Adâncata.

 

Educația, o investiție pe termen lung

Conștient de faptul că educația trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare comunitate, Viorel Cucu și-a îndreptat atenția și către școlile din comună. Astfel, acesta a atras în comuna sa un proiect de reabilitare, modernizare și înființare de grupuri sanitare la Școala cu clasele I-IV Călugareni, precum și un proiect de extindere și reabilitare a Școlii cu clasele I-VIII Fetești. Totodată aici există și un proiect de extindere și reabilitare a Școali Gimnaziale „Ioan Băncescu. Tot la acest capitol edilul mai are și un proiect depus pentru înființarea unei grădinițe cu program normal în satul Adâncata.

 

„Mergem mai departe” sau investițiile continuă!

După ce s-a preocupat de rețelele de canalizare și de stația de epurare în comuna Adâncata, Viorel Cucu își dorește să modernizeze drumurile de interes local, să reabiliteze și să modernizeze Căminul Cultural din Adâncata, să reabiliteze și să modernizeze dispensarul uman și să înființeze spații verzi în comună. Trebuie subliniat faptul că, aceste proiecte nu sunt la stadiul de promisiuni, pentru fiecare dintre ele existând deja proiectele.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.