Gheorghe Flutur a anunțat că Parcul Industrial Bucovina 1 este în procedură de aprobare a titlului de parc industrial, documentația fiind finalizată.

Avem deja investitori germani în parc. Solicită, măsoară, fac documentații și sunt interesați. Au spus că au ales Suceava, să lucreze în Parcul Industrial de la Suceava”, a transmis președintele CJ Suceava.

Potrivit acestuia, investitorii lucrează cu departamentele din cadrul Consiliului Județean Suceava și au cerut foarte multe date și lămuriri.

Cred că un investitor știe mai bine decât noi să își aleagă și să își asume niște riscuri și mulți dintre ei nu vor aștepta să fie întâi autostrada, ci vor veni dacă există perspective serioase. Și ele există”, a precizat Gheorghe Flutur.

De asemenea, acesta consideră necesară dezvoltarea relațiilor cu Ucraina, în privința forței de muncă.

Din Cernăuți sunt zeci de autocare zilnic care merg zilnic spre Polonia. Peste un milion de ucraineni merg la lucru în Polonia. Putem să încurajăm să aducem forță de muncă din Ucraina și din Republica Moldova și asta să se întâmple acum, chiar și la construcția viitoarei autostrăzi”, a precizat Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.