Miercuri, 6 noiembrie 2019, de la ora 17:00, Biroul Francez și Centrul de Reușită Universitară (CRU), al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava continuă activitățile destinate învățării limbii franceze sub genericul ”Le français, c’est facile!”.

Grupa de copii, îndrumată de lector univ. dr. Mariana Șovea de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava și de Sophie Bordas, lector de limba franceză, va pătrunde în universul animalelor. Imaginea, culoarea, jocul și cântecul vor fi prezente din nou. Un spațiu generos, care se poate organiza după nevoie, va fi ambientul adecvat activităților de învățare propuse la care se adaugă metode moderne de achiziție ale lexicului nou.

Începând cum ora 18, sucevenii sunt invitați la vals de către prof. Iulia Buraciuc și membrii Cvartetului Royal, Ciprian Constandache, Angelica Banea, Letiția Costache, Andreea Petruneac. Repertoriul lor este generos: Vals-Johannes Brams, Frumoasa adormită-Piotr Ilici Ceaikovscki, Edelweiss-din filmul Sound of The Music, Valsul nr.2-Dimitri Șostakovici, Vocile primăverii-Johannes Strauss, A Thousand Years-din filmul Twilight (Christina Perry), Valsul florilor- Piotr Ilici Ceaikovscki.

Vă așteptăm la „După-amiezile francofone”, la întâlnirea cu muzica de calitate, cu talentul, pasiunea si dăruirea acestui grup de profesioniști admirați și apreciați de comunitate”, transmite un comunicat al Biroului Francez.

Intrarea este liberă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.