Caravana de Moș Nicolae a deputatului Ioan Bălan a debutat sâmbătă în Centru orașului Suceava și în cartierul Burdujeni.

Luni, caravana a ajuns în cartierul George Enescu. În numele deputatului Ioan Bălan, viceprimarii Lucian Harșovschi, Ovidiu Doroftei și cu copreședintele organizației municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, au dăruit copiilor din cartier moși din ciocolată.

Această acțiune va continua până în apropierea Crăciunului, așa cum a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi: „Ca în fiecare an în decembrie președintele organizației municipale Suceava a PNL, domnul deputat Ioan Bălan este alături de copii. Având lângă noi tinerii din PNL, consilierii locali dăruim acești moși din ciocolată împreună cu un gând bun pentru copii și părinții lor. Acțiunea va continua până undeva înainte de Crăciun. Foarte important în perioada 15-16 decembrie vom distribui cadouri din partea Primăriei Suceava ca urmare a faptului că aleșii PNL au aprobat acest lucru în bugetul local. Vom împărți în jur de 5.000 de cadouri. Vom pune și noi consilierii liberali mână de la mână pentru a dărui cadouri copiilor din Suceava care sunt niște copiii foarte cuminți. Este o lună în care trebuie să fim mai buni, să fim aproape de cei nevoiași. O lună în care să ne simțim cu toții bine și să uităm de greutăți”.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.