Blaga a anunţat şi propunerile PDL pentru funcţiile din Birourile Permanente ale celor două Camere legislative. Astfel, pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, democrat-liberalii îl propun pe Ioan Oltean, iar pentru cea de chestor, pe Ioan Bălan. Pentru funcţia de secretar al Senatului, democrat-liberalii au decis la BPN să-l propună pe Alexandru Pereş.

”Au fost negocieri în urma cărora, practic, PDL a luat funcţiile rămase, pentru că celelalte au fost împărţite între USL, UDMR şi PPE. În Camera Deputaţilor avem o funcţie de vicepreşedinte şi una de chestor. Pentru funcţia de vicepresedinte, Biroul Permanent Naţional l-a votat pe domnul deputat Oltean. Pentru funcţia de chestor, pe domnul deputat Ioan Bălan. Pentru funcţia de şef de grup, pe domnul deputat Stănişoara”, a declarat președintele PDL Vasile Blaga.

Blaga a vorbit şi despre propunerile PDL pentru preşedinţia Comisiilor din Parlament, care revin democrat-liberalilor, arătând că pentru Comisia românilor de pretutindeni a Camerei Deputaţilor, PDL îl propune pe Eugen Tomac, la Senat, pentru preşedinţia Comisiei de Afaceri Europene, pe Anca Boagiu, iar pentru şefia Comisiei de abuzuri, pe Gheorghe Flutur.

Sursă: RTV

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.