Vicepreședintele PNL, Ioan Balan, este de părere că Victor Ponta demonstrează, încă o dată, că este imbatabil atunci când minte, dar, mai ales, atunci când dispreţuieşte electoratul, la fel ca în anul 2014, considerând alegătorii din România doar o masă amorfă de votanţi, uşor de prostit cu scheme clasice de şmecheraş.

„Vrând să-i arate lui Liviu Dragnea că el, Victor Viorel, tot el este «tătuca» în PSD, ne anunţă triumfalist cum a făurit el, din umbră, atât ALDE, cât şi PRU: « … Am făcut cu PRU exact cum am făcut cu ALDE. Călin Popescu Tăriceanu era singur, i-am zis să îl ajut, să facă un partid, pentru că PNL … L-am numit președintele Senatului și m-am certat cu pesediștii, care acum sunt prieteni cu ei … Ce făceam fără ALDE? Am avut nevoie de un partid în care să vină oameni care nu se înțelegeau cu lideri … Îl cunosc pe Bogdan Diaconu, eu l-am pus! … Da, te ajut, îți dau idei, îți spun oameni liberi! … Nu am vorbit cu conducerea PSD dacă știe că PRU e folositor PSD»”, a afirmat Ioan Balan.

Ioan Balan dorește creșterea numărului de curse de pe Aeroportul din Suceava

Vicepreședintele PNL crede că Victor Ponta trăieşte nostalgia clipelor când controla un alt fals partid autonom – UNPR, care astăzi nu mai este „util” PSD, pentru că nu mai există.

„După ce a eşuat cu USL 2.0 şi alte tertipuri ieftine, nu m-ar mira ca Victor Ponta să ne anunţe că s-a reprofilat ideologic şi că nu mai este social-democrat. Îngâmfarea evidentă a lui Ponta, cum că ar fi un fel de «guru», în acelaşi timp, pentru trei partide, pe care le coordonează cu telecomanda, de la distanţă, este utilă pentru români, care în acest fel văd clar artificiile mizerabile ale PSD. Victor Ponta spune alegătorilor că dacă votezi cu ALDE, votezi cu Ponta! Votezi cu PRU, dai tot de Ponta? Votezi cu PSD, dai tot peste PSD şi peste Victor Ponta! Nu îl pot bănui nicidecum de onestitate pe Victor Ponta, ci consider că proverbul «gura păcătosului adevăr grăieşte» este mereu de actualitate pentru el”, a mai declarat Ioan Balan.

Totodată, acesta este de părere că este trist faptul că un partid mare ca PSD nu este capabil să prezinte electoratului un program electoral, cu măsuri care să ducă România către mai bine.

„PSD continuă să-şi dorească să câştige alegerile din toamnă cu ajutorul unor partide fantomă, unde-şi transferă toate rezervele – certate într-un fel sau altul cu legea, nu cu şefii de partid. Din fericire pentru România, păpușarii PSD și-au arătat cât se poate de clar adevărata față. Am încredere că românii nu vor fi înşelaţi de tertipurile PSD, pentru că au o alternativă serioasă în programul de guvernare liberal pe care PNL îl va pune în practică după alegerile generale”, a concluzionat Ioan Balan, vicepreședinte PNL.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.