Deputatul PNL Ioan Balan, prezent vineri, 18 noiembrie 2016, la lansarea candidaților din partea Partidul Național Liberal Suceava la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din 11 decembrie 2016, a criticat Partidul Social Democrat declarând că „România înainte” înseamnă PNL, înseamnă prosperitate, iar „România înapoi” înseamnă PSD, înseamnă neputință și înseamnă rugină.

„La finalul mandatului din 2012, la Consiliul Județean Suceava, am lăsat o Suceavă la forfotă continuă, aproape în fiecare localitate era un proiect în desfășurare, iar pe șoseaua de centură se lucra, și se lucra până aproape de 90% . În 4 ani de zile, PSD, în neputința lui, nu a reușit să miște nimic”, a transmis Ioan Balan.

Ioan Balan, cel care deschide lista pentru Camera Deputaților, a declarat că județul Suceava are doi piloni extrem de importanți în această campanie electorală.
„Pentru noi, cei din PNL Suceava, este mai ușor să facem campanie electorală. Avem doi piloni extrem de importanți în administrație, Gheorghe Flutur și Ion Lungu. Acești doi piloni ne dau forța nouă în campania electorală. Face diferența între PSD și PNL, pentru că noi suntem cei care putem să ne uităm în ochii oamenilor și să spunem «Da, atunci când am fost la putere, am făcut ceva pentru oamenii din județul Suceava”, a transmis deputatul Ioan Balan.
Ioan Balan speră ca PNL să scoată un scor foarte bun, un scor care la nivel național să conteze, care să facă și să dea posibilitatea creării unei majorități în Parlament.

15065028_1348782128489615_1284930234_o

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.