Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan îi răspunde liderului social-democrat Liviu Dragnea, care susține că a auzit un zvon conform căruia s-ar încerca fraudarea softului de numărare a voturilor la alegerile de duminică, 26 mai.

Pe principiul „Hoții strigă «Hoții»”, cu siguranță și Dragnea știe despre această zicere și o folosește”, a spus Ioan Balan.

Liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat că a auzit un zvon, în care el nu crede, că „ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare” a voturilor, fără a preciza la cine se referă.

Întrebat dacă mai e ceva care ar putea schimba rezultatul alegerilor, preşedintele PSD a spus: „Am auzit un zvon, dar nu cred în el, pentru că nu cred că au cum, ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare, dar nu cred că au cum. Cu toate astea, am trimis la toate judeţele ca reprezentanţii noştri, atât în Birourile Electorale Judeţene, cât şi în secţiile de vot, să-şi ia procesele-verbale în copie, să le aducă la sediile de partid, iar din Birourile Electorale Judeţene, toate procesele-verbale care se scanează să aibă o copie ai noştri, pentru orice eventualitate”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.