Vicepreședintele PNL pentru Regiunea Nord–Est, deputatul Ioan Balan, a declarat, după primele rezultate ale exit polului, că este bucuros de locul pe care se situează Klaus Iohannis. De asemea, Balan i-a felicitat pe toți colegii săi care s-au implicat în campania electorală.

De altfel, Ioan Balan a subliniat că nu ar fi mare mirarea dacă Iohannis va obține un scor de peste 50% după numărarea voturilor.

„Mă bucură seara aceasta și mă bucură rezultatele exit polului. Cu siguranță, lucrurile vor sta mai bine în realitate decât le avem acum. Lucrurile acestea mă fac să fiu bucuros de două ori, o dată pentru președinele Iohannis și o dată pentru județul Suceava, locul unde președintele Gheorghe Flutur și-a făcut treaba, unde, împreună cu președinele Iohannis, au fost aici și au stat de vorbă cu oamenii și au aflat despre nevoile și problemele lor. S-au discutat lucrurile acestea și rezultatul îl vedem acum. Nici n-ar trebui să mire pe nimeni un rezultat de peste 50% pentru Klaus Iohannis și, pentru asta îi felicit pe toți!”, a declarat vicepreședintele PNL pentru Regiunea Nord–Est, deputatul Ioan Balan.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.