Deputatul Ioan Balan, prezent la la alegerile Organizaţiei Judeţene Suceava a Partidului Național Liberal, s-a declarat onorat să vorbească unei echipe de învingători și i-a îndemnat pe cei prezenți să fie puternici și să nu lase PSD să revină la conducerea judeţului.

E o onoare să vorbesc unei echipe de învingători. Noi am câştigat în alegeri, avem preşedinte de Consiliu Județean, doi vicepreședinți și majoritate în CJ.  Am câştigat Primăria Suceava şi încă 45 de primarii. Am avut cel mai mare scor obținut de PNL la nivel naţional. Fiţi mândri că nu am lăsat Bucovina pe mâna PSD-ului. Dragi PNL-isti, suntem puternici, suntem de departe, cei mai puternici şi după ziua de azi, vom fi şi mai puternici, iar fiecare din noi va trebui să se lupte pentru suceveni. Am toată încrederea că vom reuși, după aceste alegeri, să avem cea mai puternică echipă politică, formată din prieteni și camarazi. Este sarcina noastră să nu lăsăm PSD să revină la conducerea judeţului. PSD în Bucovina nu mai are ce căuta. A adus doar stagnare, șomaj, salarii proaste, drumuri de pământ, şcoli și spitale ruinate, sărăcie şi subdezvoltare. Este sarcina noastră să arătăm sucevenilor că noi suntem diferiți, că suntem aproape de nevoile oamenilor, că nu vindem iluzii. Oamenii se uită cu speranţe la noi. Nu avem voie nici să greşim, nici să înșelăm aceste speranțe. Fiţi puternici pentru că în spatele vostru aveţi cea mai puternică echipă liberală din România, pentru că în spatele vostru se află susținerea oamenilor, a sucevenilor. Fiți puternici pentru suceveni, pentru că de noi se leagă ultimele lor speranțe pentru o viață mai bună”, a declarat deputatul PNL.

18110454_1558483467507963_1543347052_n

Potrivit lui Balan, Partidul Social Democrat va trebui să plece de la guvernare cât mai curând, pentru că eşuat înainte să înceapă să guverneze.

PSD va trebi să plece de la guvernare cât mai curând. PSD a eşuat înainte să înceapă să guverneze. Au învins în alegeri cu minciuni și promisiuni grosolane  şi după numai patru luni au proptit economia în gard. Nu putem tolera amanetarea viitorului acestei țări”, a transmis Ioan Balan.