Deputatul de Suceava Ioan Balan, vicepreședintele PNL pentru regiunea Nord Est, a declarat că a primit cu stupoare declaraţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, care spunea „cu total dispreţ faţă de români, dar împăunat de mândrie, că l-a însărcinat pe Victor Ponta să se ocupe de banii românilor, adică să redacteze partea de finanţe publice din programul de guvernare al PSD”.

„La început am crezut că este o glumă bună şi am râs, dar apoi m-am întristat şi am văzut că Liviu Dragnea şi Victor Ponta chiar cred în minciunile pe care le spun şi continuă să susţină că PSD a guvernat bine în ultimii ani. În plus, mi s-a întărit convingerea că PSD nu a avut niciodată şi nici nu are un program de guvernare cu obiective pe termen mediu şi lung, pentru că, dacă ar fi avut, acum nu ar fi trebuit decât să-l ajusteze la noile realităţi socio-economice”, a declarat Ioan Balan.

Deputatul de Suceava a mai declarat că PSD nu a guvernat niciodată urmărind obiective reale de modernizare şi dezvoltare a României, stipulate într-un program de guvernare, ci a guvernat doar din studiourile de televiziune, în talk-show-uri prelungite sau în pauzele de publicitate, cu un ochi la sondaje şi cu celălalt la propăşirea clientelei de partid a PSD.

„În urma PSD şi a lui Victor Ponta se vede cu ochiul liber dezastrul: autostrăzi fărâmate, şantiere închise, şomeri mai mulţi, dezechilibre externe importante, oportunităţi de finanţare pierdute, o ţară decredibilizată în Europa şi în mare parte a statelor dezvoltate. După ce a dat ochii peste cap şi s-a prăbuşit în fotoliu când a auzit pentru prima dată despre MTO şi Tratatul fiscal, acum Victor Ponta are neruşinarea să afirme că l-a pus Liviu Dragnea să se ocupe de ceea ce ştie el mai bine, «de banii românilor» şi că acum ştie foarte bine ce înseamnă «FMI, Comisie Europeană, Bancă Mondială, deficit şi aşa mai departe». Când o fi învăţat oare toate acestea? În desele sale vizite din Dubai sau a luat lecţii direct de la profesioniştii de la Ankara?”, a susținut Ioan Balan.

Ioan Balan dorește creșterea numărului de curse de pe Aeroportul din Suceava

De asemenea, vicepreședintele PNL pentru regiunea Nord Est, îi solicită lui Liviu Dragnea să dea un exemplu şi să înceteze să îşi mai bată joc de inteligenţa românilor, cum altfel decât recunoscând eşecurile succesive şi incompetenţa PSD în cei patru ani cu Victor Ponta prim-ministru.

„Românii sunt un popor extrem de îngăduitor şi cred că dacă liderii PSD şi-ar recunoaşte greşelile din ultimii ani de guvernare, poate că ar mai câştiga în încrederea acestora şi s-ar mai uita parte din dezastrul pe care l-a lăsat PSD în urmă. Dar mai degrabă l-aş crede pe Ion Iliescu dacă ar spune că a fost disident în regimul comunist, decât să am vreo speranţă că liderii PSD şi-ar schimba năravurile. Sub guvernarea lor, Bucovina a ajuns cea mai săracă regiune din Uniunea Europeană, orice alte comentarii fiind de prisos”, a concluzionat deputatul PSD.

Totodată, Ioan Balan consideră că PSD se apropie cu viteză de un eşec puternic în alegerile din iarnă și nu s-ar mira dacă Liviu Dragnea ar definitiva programul de guvernare al PSD „cu următorii specialişti, deja de renume mondial: Victor Ponta la prăduirea finanţelor; Dan Şova la distrugerea proiectelor de infrastructură; Ioana Petrescu la agricultură; Ioan Rus la problemele diasporei; Doina Pană la dezastre naturale; Rovana Plumb la înmatriculări auto şi, nu în cele din urmă, Liviu Dragnea, la ceea ce se pricepe cel mai bine, la subjugarea administraţiilor publice locale”.

One Response

  1. ...de grija altuia.

    Dar de unde stii tu,negustor de mici si de vodca,cu CV-ul confectionat cu ciocanul,economie,in halul asta? Ca daca se enerveaza cine stim noi si te ia la bani marunti,daca iti bareaza diploma de bacalaureat obtinuta prin ordin de zi pe unitate fara sa mai fi facut si anii de liceu aferenti,apoi toate celelalte,inclusiv doctoratul in management (!!!)o sa mai ai cu totul si cu totul alte ocupatii decata aceasta,de a face analize economice,politice si stilistice… Mai bine te-ai cauta de cearcane,ca numai doamnele care ajung la menopauza au un exces de foliculina rebel,cum ai avea dumneata.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.