Vicepreședintele PNL, Ioan Balan, consideră că la aceste alegeri, Partidul Național Liberal trebuie să muncească în așa fel încât județul Suceava să aibă cât mai mulți parlamentari PNL. Astfel, se va oferi o majoritate în Parlamentul României, dar și o stabilitate.

dsc_0110

„Obligația noastră, a parlamentarilor, este aceea de a strânge în echipa noastră un număr cât mai mare de parlamentari PNL din județul Suceava, pentru a putea, într-o primă etapă, să oferim stabilitate și majoritate în Parlamentul României, pentru a genera un guvern de dreapta, un guvern condus de Dacian Cioloș. PNL și-a desemnat propunerea de candidat în condițiile în care vom câștiga majoritatea, pe actualul premier, Dacian Cioloș. Legătura pe care o are Dacian Cioloș aici la Suceava, cu noi  sucevenii, și nu neapărat cu cei din PNL, este o legătură strânsă. Rog sucevenii ca pe 11 decembrie să vină la vot, să vină într-un număr mare, pentru că astfel, vor da posibilitatea ca un număr cât mai mare de parlamentari suceveni să îi reprezinte. Când fac această rugăminte ma gândesc la partidul meu, la Partidul Național Liberal”, a spus deputatul Balan.

Acesta a mai subliniat și că, de când s-a întors Gheorghe Flutur la Consiliul Județean, în județ lucrurile au început să evolueze.

„ La Suceava noi suntem avantajați pentru că, prin buna guvernare județeană pe care a făcut-o Gheorghe Flutur în mandatul 2008-2012, a fost posibil să avem o majoritate la locale și să îl avem din nou președinte pe Gheorghe Flutur. Dacă vă uitați în cele câteva puține luni, a fost o activitate și este o activitate în județul Suceava, o activitate administrativă cum nu prea am mai văzut din 2012 încoace. Lucrul acesta îl văd cetățenii, ni-l spun nouă, și de aceea noi îndrăznim să vă spunem că avem un exemplu: îl avem pe Gheorghe Flutur la Consiliul Județean. Noi, cei care suntem astăzi candidați și mâine, cu voia dumneavoastră, parlamentari, vom închide această echipă prin majoritatea pe care o vom constitui în Parlamentul României și prin desemnarea premierului Dacian Cioloș. Astfel, vom închide un cerc, un cerc care ne va da posibilitatea să avem finanțări, cum am avut în 2008-2012 pe proiectele noastre”, a conchis Ioan Balan

 

dsc_0117

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.