Astăzi vă prezentăm un politician din noul val, un adept al faptei de dinaintea vorbei, deputatul Ioan Bălan, proaspăt ales cu o majoritate zdrobitoare în fruntea organizației PDL a municipiului Suceava. Cu o activitate notabilă atât în județ, cât și in Camera Deputaților, Ioan Bălan s-a făcut remarcat mai ales prin calitatea evenimentelor organizate […]

     Astăzi vă prezentăm un politician din noul val, un adept al faptei de dinaintea vorbei, deputatul Ioan Bălan, proaspăt ales cu o majoritate zdrobitoare în fruntea organizației PDL a municipiului Suceava. Cu o activitate notabilă atât în județ, cât și in Camera Deputaților, Ioan Bălan s-a făcut remarcat mai ales prin calitatea evenimentelor organizate de domnia sa, cât și prin parcimonia cu care împarte replici, obișnuind să nu răspundă(,) aiurea atacurilor adversarilor politici, decât prin fapte.

     Ținta sa, ca Președinte a PDL Suceava, declarată încă de la investire, este să câstige în 2016 atât Primăria, cât și majoritatea în Consiliul Local. Este cu siguranță o țintă ambițioasă pentru atingerea căreia va avea mult de muncit la recâștigarea încrederii alegătorilor locali, dar, cunoscând abilitățile sale organizatorice și  dedicația pe care o alocă atingerii țintelor fixate, e foarte posibil ca să-l vedem Primar al Sucevei în 2016.

     Ca o dovadă a interesului său pentru problemele sucevenilor, proaspătul Președinte a hotărât, împreună cu colegii de partid, ca toți consilierii PDL de la Primăria Suceava să voteze împotriva suspendării finanțării Centrului Cultural Bucovina.

     Pentru tot ce înseamnă Ioan Bălan ca om, ca tânăr politician, pentru faptul că a pus „umărul” și are apetit și pentru cultură, precum și pentru tot ce el intenționează să aducă nou în politica suceveană, redacția SuceavaL!VE îl  desemnează pe deputatul Ioan Bălan, Cuconul vostru, al sucevenilor.

Redacția întreabă: – Mulțămit ?

Sucevenii, în cor, zic:  – Să fie primit ! 

 Proconsul-scris de

.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.