Candidatul Partidului Mișcarea Populară, la Consiliul Județean, dar și la Primăria Pojorîta, Ioan Bogdan Codreanu, a reușit să impresioneze publicul la lansarea candidaților PMP din județul Suceava, astfel că, la sfârșitul discursului său, oamenii din sală s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat, iar Traian Băsescu i-a strâns mâna preț de câteva secunde.

Ioan Bogdan Codreanu, felicitat de Traian Băsescu

Poate și pentru că, mesajul lui Codreanu n-a prea semănat deloc cu cel al politicienilor uzați, care încearcă acum, după zeci de ani, să își schimbe discursul, pentru că cel vechi, nu mai prinde la oameni.

„Bine ați venit în Bucovina, domnule președinte! Bine ați venit aici, unde lumea vă iubește! Consider că e normal să încep prin a spune că, este o onoare pentru mine să fac parte din echipa unui om ca Traian Băsescu și este o bucurie pentru mine să vă întâmpin, aici în Bucovina.  Prezența dumneavoastră aici, și numărul de oameni pe îl văd în această sală, mă fac să cred că Bucovina se pregătește de o schimbare! O schimbare în bine, care începe acum, aici, cu noi”, a declarat Codreanu, în începutul discursului său.

Ioan Bogdan Codreanu a mai spus că Partidul Mișcarea Populară va reuși să se remarce la aceste alegeri, acesta argumentându-și afirmația.

„Pentru că noi, cei din PMP, suntem oameni: noi ne bazăm pe onestitate și omenie. Niciun candidat al acestui partid nu va veni în această campanie cu:  promisiuni care nu pot deveni realitate, și niciun candidat nu va încerca să-i mintă pe bucovineni, pentru că, bucovinenii nu merită să fie mințiți. Trebuie să vă mărturisesc că, nici eu, cel care își dorește să dovedească unei țări întregi, câtă frumusețe cuprinde numele de «Bucovina», nu voi veni în fața oamenilor cu promisiuni electorale. Voi încerca mai degrabă să dovedesc că, județul Suceava poate ocupa un loc fruntaș, și nu unul codaș, în ceea ce privește învățământul, că județul Suceava poate avea spitale dotate la standarde europene, și să vă atenționez că nu voi aștepta ca un ministru să vină să ne rezolve problemele, pentru că el n-are de unde să știe ce probleme există într-o comună din Suceava sau într-un cătun din acest județ”, a subliniat Ioan Bogdan Codreanu.

Fără raniță în spate, în tranșee, Codreanu declară că va câștiga Consiliul Județean Suceava.

Cu o mentalitate de învingător, parcă greu de schimbat, candidatul PMP a ținut să mai spună că este normal ca atunci când intri într-o competiție, indiferent de natura ei, să nu crezi că vei pierde.

„Recunosc că, nu am intrat niciodată într-o luptă cu gândul că aș putea ieși pe locul 2 sau 3. Evident că se poate întâmpla, dar Bucovina merită mai mult decât ce a primit până acum, de la politicienii cu discurs bun, de la politicienii care le zâmbesc frumos oamenilor, dar care nu dau prioritate faptelor. De aceea, sunt convins că bucovinenii vor alege ce e mai bun pentru ei. Vă asigur, domnule Traian Băsescu, că noi, cei din echipa PMP Suceava, nu vom rămâne pe peron, cu biletele în mână, pentru că noi vom fi în tren, pregătiți să ducem Bucovina acolo unde îi este locul”, a mai transmis candidatul PMP.

În încheiere, acesta a spus că, cea mai mare bucurie a sa este că îi are aproape pe bucovineni, alături de care va începe schimbarea după data de 5 iunie.

„Cineva spunea că, la toate trebuie să ai noroc în viață, dar mai ales la oameni. Eu, cel care îi am pe bucovineni aproape, nu mă pot să mă simt, decât cel mai NOROCOS bucovinean. Ne vedem după data de 5 iunie, prima zi în care va începe schimbarea în Bucovina”, a conchis Ioan Bogdan Codreanu, candidatul PMP la Consiliul Județean Suceava, precum și la Primăria Pojorîta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.