Inginerul Ioan Bogdan Codreanu, candidat al Partidului Mișcarea Populară pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, cunoaște, în ultima perioadă, un trend ascendent în preferințele politice ale oamenilor din județ.

Cu o imagine greu de combătut, fără trecut politic marcat de evenimente nepotrivite, candidatul PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean capătă tot mai mult teren pe scena politică a județului.

Acest fapt se observă la fiecare întâlnire a acestuia cu oamenii din județ, oameni ce îl primesc cu extrem de multă căldură și bucurie.

„În fiecare zi, în fiecare localitate, fiecare persoană pe care o întâlnesc sădește în sufletul meu credința că nu sunt singur în această competiție și că mă pot baza pe oamenii din județ pe data de 27 septembrie. Le mulțumesc pentru felul în care aleg să  ne primească și îi asigur că scopul lor este și scopul meu: de a arăta că se poate. Ce au putut alții până acum, am văzut! Este timpul ca generația tânără și bine pregătită să facă un pas în față, iar asta se va întâmpla pe 27 septembrie când voi ajunge la Consiliul Județean”, a declarat pentru SuceavaLive, Ioan Bogdan Codreanu.

În încheiere acesta a declarat că reprezentanților marilor partide care au încercat să împartă județul pe zone pe care și le-au atribuit le transmite că „Bucovina nu este negociabilă și nici de vânzare!”.

Ioan Bogdan Codreanu este unul dintre cei mai performanți primari din județ, iar la alegerile din septembrie va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, din partea Partidului Mișcarea Populară. Numele său apare primul pe buletinul de vot.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.