Actualul primar al comunei Pojorîta, Ioan Bogdan Codreanu, a suținut ieri, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că, atât el, cât și echipa sa de la Pojorîta a făcut politica oamenilor din această comună, tocmai pentru că aceștia sunt cei mai importanți.

Ioan Bogdan Codreanu, candidatul Mișcării Populare la Primăria Pojorîta

Mai mult decât atât, Codreanu își dorește ca Mișcarea Populară să demonstreze și celorlalți că este un altfel de partid, mult mai transparent și mai puternic decât altele.

„Sunt bucuros că, la Suceava, Mișcarea Populară are o echipă tânără, puternică, sinceră și transparentă. Întotdeauna mi-a plăcut să fac parte dintr-o echipă care să joace în teren, să joace pentru victorie și să aibă un cuvânt de spus atât la nivel local, cât și județean. Unul dintre motivele pentru care mă găsesc astăzi aici, chiar și în calitate de membru fondator al Mișcării Populare la Suceava, este că îmi doresc să ducem acest proiect cât mai departe, pentru ca beneficiarii, adică comunitățile din județul Suceava, să aibă parte și de altceva. Eu nu consider că am făcut politica de la nivel județean, ci mai degrabă pot spune că am făcut politica locală, a comunității din Pojorîta, a celor care m-au votat de două ori, și cărora le-am demonstrat că împreună cu echipa mea, că putem aduce schimbarea și că putem face lucruri bune. Atât eu, cât și echipa mea, ne-am alăturat acestui proiect, pentru că avem încredere în el. Îmi doresc să demonstrăm că echipa lui Traian Băsescu poate să facă diferența constructivă și transparentă la ceea ce înseamnă dezvoltarea comunităților din județul Suceava”, a declarat Ioan Bogdan Codreanu, primarul comunei Pojorîta.

 

Trebuie subliniat faptul că, Ioan Bogdan Codreanu n-a fost contactat de către unicul președinte al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, pentru a fi întrebat dacă își dorește să mai candideze din partea acestui partid, cu toate că, în anul 2012, 80% dintre cetățenii comunei Pojorîta l-au votat pe Flutur pentru președenția Consiliului Județean Suceava.

Mai mult decât atât, atunci când a fost contactat de reporterul SuceavaLive, pentru a fi întrebat ce părere are despre faptul că unul dintre cei mai importanți primari ai PNL-ului candidează din partea Mișcării Populare, Flutur a declarat că nu comentează acest lucru, menționând și faptul că, nu va răspunde la nicio întrebare pe acest subiect.

Totodată, trebuie amintit că, reprezentanții Partidului Național Liberal, au declarat în nenumărate rânduri că se va face un sondaj de opinie în fiecare comună pentru a desemna candidatul cu cele mai multe șanse de câștig. Nu putem spune că au și făcut asta în comuna Pojorîta, în condițiile în care, în anul 2012, Ioan Bogdan Codreanu câștiga un nou mandat de primar cu un procent de 87,82%.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.