Comisarul Ioan Crap a fost împuternicit miercuri, 30 aprilie, la conducerea IPJ Suceava, prin ordin al ministrului de Interne.

Începând de joi, 1 mai, printr-o dispoziţie a şefului Inspectoratului General al Poliţiei Române, atribuţiile şefului inspectoratului au fost preluate de adjunctul şefului inspectoratului, comisarul şef de poliţie Ioan Crap. Acesta îi ia locul la comandă subcomisarului Daniel Adrian Ilisei, căruia i-a fost, tot ieri, retrasă împuternicirea.

Comisarul-şef Ioan Crap ocupa funcţia de adjunct al şefului IPJ Suceava din iulie 2010. A ajuns la IPJ Suceava în 1993, imediat după ce a absolvit Academia de Poliţie. Între 1993 şi 2000 a lucrat ca ofiţer în cadrul structurilor de investigare a fraudelor, iar din 2000 şi până în 2005 la Serviciul Poliţiei Rutiere Suceava.

În august 2005, Ioan Crap a fost numit la conducerea Poliţiei municipiului Rădăuţi, iar patru ani mai târziu, la comanda Poliţiei municipiului Fălticeni.

În septembrie 2009, Crap a fost transferat la Suceava şi a preluat conducerea poliţiei municipiului reşedinţă de judeţ, după pensionarea fostului comandant, comisarul Corneliu Jureschi.

Ofiţerul a mai ocupat această funcţie până în noiembrie 2013, atunci când a fost înlocuit cu Daniel Adrian Ilisei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.