Ioan Oros este primarul comunei Ostra  din anul 2012, iar zilele trecute a fost lansat de către Partidul Social Democrat pentru un nou mandat.

Astfel, pe 5 iunie, cetățenii din această comună vor putea da din nou, un vot de încredere pentru edilul lor.

„Sunt onorat că am fost în slujba cetățenilor timp de patru ani de zile. În 2012, când am ieșit în fața oamenilor le-am promis acestora ceva: le-am spus că vrem 10 pentru o comună de nota 10. N-am reușit să o facem de nota 10, dar de 8,5 tot am făcut-o. Am găsit infrastructura la pământ, multe lucruri neterminate, dar prin voință, prin muncă și prin suportul președintelui Consiliului Județean, am reușit să punem lucrurile la punct. Am o echipă deosebită: am o doamnă viceprimar energică și am colegi de ispravă în administrația locală, care au fost întotdeauna alături de mine și care au înțeles că respectul pentru cetățeni înseamnă mai mult decât orice. Pentru ceea ce am realizat, consider că avem dreptul și tăria să ieșim în fața oamenilor să le cerem votul, iar cel mai bun judecător pentru un primar este cetățeanul. El este cel care măsoară tot ce ai făcut sau n-ai făcut”, a declarat Ioan Oros, primarul comunei Ostra.

La rândul său, președintele PSD Suceava, Cătălin Ioan Nechifor a amintit de anul 2012 când această comună avea multe lipsuri, care astăzi nu mai există.

„Prima oară când ne-am văzut la Ostra, ne uitam unul la celălalt și cred că, fără să ne-o spunem, amândoi ne întrebam dacă știm în ce ne băgăm. Ne-am băgat amândoi în lupta asta, iar acum  sunt foarte mândru de achipa de la Ostra: de domnul primar, de doamna viceprimar, de toți de acolo. Din situația unei comune care în trecut avusese primar PDL și n-a avut suport de la județ și de la Guvern aproape deloc, am preluat-o cu multe dificultăți, plecând de la poduri neterminate, plecând de la apă-canal și de la lipsuri financiare, dar cu echipa de acolo am reușit să mutăm lucrurile din loc”, a subliniat șeful PSD Suceava.
Ioan Oros este primarul comunei Ostra, după ce a fost, ani la rând, navigator în Marina Comercială Fluvială. Astăzi este unul dintre cei mai apreciați primari din județ, pentru seriozitatea și tenacitatea sa.

One Response

  1. Nistor

    Omul sfinteste locul,comunitatea din Ostra trebuie sa fie mindri ca au in fruntea comunei lor asa primar.
    Bravo Ioane.
    Radauti Nistor

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.