Senatorul PSD de Suceava Ioan Stan a declarat că românii trebuie să ştie că PSD nu a luat încă o decizie în partid cu privire la propunerile PNL de comasare a alegerilor locale cu cele europarlamentare. Potrivit acestuia, acuzația AUR că o astfel de comasare afectează democrația, arată lipsa de cultură europeană a acestui partid. Suprapunerea alegerilor europarlamentare cu alte tipuri de alegeri este un fapt obișnuit în Uniunea Europeană, în state cu democrații puternice, precum Germania, Belgia, Italia, Irlanda etc.

„Argumentul AUR că prin comasarea alegerilor se produce confuzie la nivelul electoratului este jignitor față de alegători. Practic, AUR insinuează că alegătorii nu au capacitatea intelectuală de a distinge între tematica europeană și cea de interes local. PSD Suceava condamnă această abordare ofensatoare la adresa alegătorilor din județul nostru.

În mod cert, sucevenii pot distinge foarte clar între tematica locală și europeană, iar în plus pot face foarte bine deosebirea între partidele responsabile, pro-europene, orientate spre soluții și cele de tip extremist, cu reflexe sovietice, orientate spre scandal.

Considerăm că acţiunile de ieri ale AUR sunt definitorii pentru acest partid. Practic când nu te poți face remarcat prin idei și soluții, singura șansă e să atragi atenția prin scandal. Încercarea acestora de a căuta mereu ceartă, de a se manifesta agresiv pe scena politică, cu acțiuni violente împotriva competitorilor politici a devenit emblematică pentru AUR. Este un comportament specific multora dintre reprezentanții acestui partid, care se manifestă agresiv și violent și în afara vieții politice.

Suntem convinşi că cetățenii decenți, civilizați, cu bun simț, nu vor să se asocieze cu astfel de personaje iar acest lucru se va vedea cel mai bine la următoarele alegeri”, a spus senatorul PSD de Suceava Ioan Stan.

 

One Response

  1. dorca

    Pai nea stan bostan, tu nu ai capacitatea intelectuala ca fost sef complex animale de la Camarzani, nema cultur , iar tematica europeana se vede cu ochiul liber, spolierea flagranta a tuturor bogatiilor Tarii Sfinte, voi golanii de la PSD, voi va ganditi la interesul poporului, la bunurile Tarii ?? Si tu si flutur cel cu oile pe deal, la vizita unui betiv notoriu trebuie sa plecati !! Ati fosilizat scaunele pe care stati , si ati distrus relatiile dintre cetateni ! Tu vorbesti fosila care nu ai intervenit pe langa flutur si tantalaul de la ISU SUCEAVA sa duca apa cetatenilor din FORASTI, bolnavi si suferinzi, copiilor, in anul 2023, si la sfarsitul anulului de Sfintele Sarbatori ati tunut iar oamenii fara apa din cauza dementului de primar al balastierelor AVRAMIA BRADUT

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.