Președintele PSD Suceava, Ioan Stan recunoaște că această campanie electorală este una atipică, dacă ar fi să ne referim la faptul că, de data aceasta afișele sunt permise doar în locurile special amenajate.

stanTocmai de aceea, cel care candidează la alegerile din 11 decembrie pentru funcția de senator, a declarat că reprezentanții Partidului Social Democrat au întâlniri zilnice cu oamenii din fiecare localitate, sunt pregătiți să le spună oamenilor ce au realizat ei, ce a realizat guvernarea PSD, iar de data aceasta nu va exista nicio lansare oficială a candidaților.

„Noi, cei din PSD, știm să ne asumăm responsabilitatea pentru întreg județul. Dacă le promitem, ducem la îndeplinire. Spun acest lucru, având în vedere că partidul nostru, de câte ori a fost la guvernare a făcut ce a promis și nu s-a bazat niciodată pe uitarea cetățenilor. Noi am făcut, de asta mergem în fața oamenilor cu fapte concrete”, a spus candidatul PSD, Ioan Stan.

Stan: „De fiecare dată când a venit guvernarea PSD  a fost creștere economică”

„Guvernarea PSD a însemnat întotdeauna lucruri bune pe care le-au resimțit oamenii. Ceea ce au făcut cei din PDL, astăzi PNL, nu cred că este foarte simplu de uitat pentru cetățeni. Când a venit Victor Ponta, după o guvernare dezastruoasă a trebuit să relanseze economia. Să nu uităm că am ieșit din criză în timpul guvernării Ponta, am avut cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană,  guvernarea Ponta n-a mai făcut împrumut de la Banca Mondială, în comparație cu adversarii noștri care doar în ultima perioadă luaseră 20 de miliarde. Ei au făcut terenuri în pantă, au făcut piscine fără apă, lucruri fără niciun rezultat. Dacă România avea deficit bugetar de 5,5, în timpul guvernării Ponta a ajuns la 1,5. Sunt multe măsurile pe care Ponta le-a luat, iar oamenii le cunosc”, a declarat Ioan Stan.

Șeful PSD Suceava a mai spus că există oameni valoroși în PSD care ar putea să dețină funcția de premier, însă până atunci este foarte important ce își doresc oamenii.

psd_2016_slogan_nou_slogan-1

One Response

  1. gelu

    Ne-am saturat de aceeasi …aceeasi senatori si deputati PSD,care nu fac nimic,doar isi pun pilele in functii la fel ca ceilalti din alte partide.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.