Deputatul PSD de Suceava este cu vechime în Parlamentul României, acesta aflându-se la cel de-al patrulea mandat. Activitatea parlamentarului este una notabilă, cu atât mai mult cu cât este prezent săptămânal în colegiul uninominal pe care îl reprezintă. Ioan Stan a luat cuvântul în Parlament, într-un an de mandat, de 14 de ori în 14 […]

Deputatul PSD de Suceava este cu vechime în Parlamentul României, acesta aflându-se la cel de-al patrulea mandat. Activitatea parlamentarului este una notabilă, cu atât mai mult cu cât este prezent săptămânal în colegiul uninominal pe care îl reprezintă.

Ioan Stan a luat cuvântul în Parlament, într-un an de mandat, de 14 de ori în 14 de ședințe, a făcut 13 declarații politice, a inițiat 25 de propuneri legislative și a avut o interpelare. Comparativ cu alți parlamentari suceveni, activitatea deputatului este consistentă, motiv pentru care oamenii din Colegiul Uninominal 5 Suceava l-au trimis din nou în Camera Deputaților.

Ioan Stan este membru permanent în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii, este președintele Comitetului Director al Grupului Român al Uniunii Interparlamentare și face parte din grupuri de prieteni precum Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Estonia, Grupul parlamentar de prietenie cu Japonia și Grupul parlamentar de prietenie cu Regatul Norvegiei.

Pentru faptul că de 13 ani este trimis în Parlament de suceveni și pentru toată activitatea din Camera Deputaților, redacția SuceavaL!VE îl nominalizează pe Ioan Stan, CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.