Cea de a IX-a ediţie a Festivalului „Zile şi nopţi studenţeşti” (ZNSt) începe luni, 13 mai 2019, cu un concert de deschidere susținut de Ioana Ignat, iar in deschidere trupa Artis Band. Acesta va avea loc pe Esplanda Universității Ștefan Cel Mare din Suceava de la ora 20:00.

Mai mult de 100 de evenimente se vor desfăşura pe parcursul celor 3 săptămâni, sub egida Festivalului ZNSt USV 2019, incluzând concursuri studenţeşti individuale şi pe echipe, evenimente educaţionale extra-curriculare, spectacole de muzică, teatru şi film, jocuri şi activităţi sportive, conferinţe şi ateliere de lucru, acţiuni civice şi seri sociale. Intrarea la aceste evenimente este liberă, în limita locurilor disponibile. Participarea la competiții este strict adresată studenților din Universitatea Ștefan cel Mare Suceava.

Festivalul „Zile şi nopţi studenţeşti” este un proiect coordonat de Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS), împreună cu Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava şi Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, cu implicarea activă a celorlalte organizații studențești din Universitate.

ZNSt USV 2019 are scopul de a atrage şi implica studenţii în activităţi extracurriculare de natură educaţională, culturală, sportivă, socială şi civică, precum şi de a dezvolta voluntariatul și de asemenea pentru a oferi studenților șansa de a se promova prin aceste evenimente.

Pentru a consulta programul și a fi la curent cu evenimentele organizate, puteți accesa pagina de facebook oficială https://www.facebook.com/znst.asussv.ro/ sau site-ul www.usv.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.