Preşedintele Klaus Iohannis a transmis ieri un mesaj liberalilor, cu ocazia împlinirii a 141 de ani de la înfiinţarea partidului, spunându-le că cetăţenii României aşteaptă de la PNL schimbarea pe care şi-o doresc.

iohannis

„Cetăţenii României de astăzi ca şi cei de ieri vă privesc şi aşteaptă să fiţi schimbarea pe care şi-o doresc. România are astăzi nevoie mai mult decât oricând de viziuni liberale, de politici liberale şi de valori liberale. Vă încurajez să mergeţi mai departe şi vă asigur totodată că a atinge rezultate şi performanţe remarcabile nu poate să vă aducă decât respect şi încrederea oamenilor”, a transmis preşedintele printr-un mesaj citit de copreşedintele partidului, Alina Gorghiu la un eveniment pentru a marca 141 de ani de la înfiinţarea PNL.

Iohannis i-a asigurat pe liberali de întreaga sa deschidere şi disponibilitate pentru a face lucruri bune şi s-a declarat convins că drumul liberalilor şi al preşedintelui este unul comun.

„Vă asigur în acelaşi timp de întreaga mea deschidere, disponibilitate şi dorinţă de a face lucruri bune împreună pentru ca România să devină o ţară puternică şi prosperă. Sunt convins că avem împreună un drum comun. Vă mulţumesc pentru că duceţi mai departe ideile şi idealurile liberalismului şi vă urez succes”, mai transmite mesajul lui Klaus Iohannis.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.