Klaus Iohannis pare să încerce să iasă din tiparul neamțului sumbru cu care ne-a obișnuit până acum. În cadrul unei conferințe de presă, organizată în Cluj Napoca, prezidențiabilul ACL a făcut mai multe glume care îl vizau direct pe contracandidatul său, Victor Ponta.

Referitor la faptul că Corpul de control al prim-ministrului face controale privind retrocedările la Primăria Sibiu, Klaus Iohannis a precizat că la Primăria din Sibiu nu se fac „șmecherii”.

„De când sunt eu primar au crezut mulți că pot veni să mă șantajeze. Și ce să vezi?… Ghinion! – așa cum m-am mai exprimat eu… La Primăria Sibiu nu se fac șmecherii și nu sunt nereguli de descoperit. Toată lumea a înțeles. Această verificare trebuia să fie acum? Sigur, domnul Ponta a considerat că ar trebui să trimită acum să se facă verificări. Domnul Ponta, dar un pic de decență nu v-ar strica nici dumneavoastră”, a spus Iohannis.

Referitor la excedentul bugetar cu care Ponta „tot iese la televizor și se laudă”, Iohannis a precizat că Guvernul trebuie schimbat de urgență.

„Cariera politică a lui Ponta se va termina la 16 noiembrie. Nu de mine, ci de propriul partid. Momentul în care voi fi președinte voi face în așa fel încât să mișc lucrurile indiferent de guvernare. Cu cât mai repede cu atât mai bine. Trebuie schimbat acest Guvern ineficient. Culmea, vine Ponta la televizor, expert în economie, și ne spune că suntem pe excedent bugetar. Normal! Dacă nu ai fost în stare să cheltui pe investiții și ai rămas cu banii în buzunar ca fraierul?!”, a spus Iohannis.

Prezidențiabilul ACL a fost întrebat de ce vorbește așa rar, acesta a precizat râzând că „mai întâi gândesc, apoi vorbesc”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.