Probabil că şi mulţi dintre dumneavoastră, la fel ca noi, sunteţi extrem de curioşi să îl vedeţi pe candidatul Alianţei Creştin Liberale live, pe undeva printr-un studio de televiziune, alături de vreo câţiva jurnalişti care să aştepte răspunsuri. Dificil, pentru că, aşa cum a declarat Ponta la Suceava săptămâna trecută, Iohannis este doar o hologramă.

Bun… putem spune că ar fi replici de campanie, însă haideţi să vedem de ce constatăm faptul că Iohannis este, practic, în această campanie, o hologramă. De când a ieșit în prim plan, Iohannis a avut câteva interviuri, câteva emisiuni și câteva răspunsuri. Când și-a dat seama de faptul că face gafă după gafă, acesta a decis să se retragă puțin mai în spate și să-i lase pe alții să vorbească pentru el. Vă reamintim că Iohannis a răspuns cu „Ghinion” la întrebarea de ce nu au alți profesori 7 case, a spus că trebuie mărite pensiile, fără a ști să răspundă care ar fi soluția economică să se întâmple acest lucru, nemaipunând la calcul faptul că nu președintele țării mărește pensii, și mult prea multe astfel de exemple, că nici nu mai știm care să le amintim.

Mai mult, Klaus Iohannis face câte o vizită prin țară, inclusiv prin județul Suceava, unde nu spune foarte mult, ci stă doar la poze. Și asta pentru că în fiecare județ, liderul partidului vorbește pentru el. Pentru un candidat la prezidențiale, acest fapt poate duce la o moarte sigură, excluzând orice posibilitate de câștig. Trebuie să conștientizăm faptul că scorul electoral de până acum este scos de cele două partide din spatele „hologramei” Iohannis, partide mari care nu au găsit în rândul lor un lider, pentru că toți au un trecut mult prea încărcat negativ și au sperat că vor da lovitura cu Iohannis. Însă au fost neatenți, iar în materialul de ieri am prezentat dosarele în care a fost implicat „neamțul”, distincțiile primite de la lideri hitleriști și interesele obscure ale acestuia în ultimii 25 de ani. Oricum, aceiași oameni, din aproximativ aceleași partide care l-au susținut pe Traian Băsescu preț de 10 ani, sunt acum alături de Iohannis, iar riscul ca dictatura să se reinstaureze în România, în condițiile în care aceiași oameni, aceleași partide și în concluzie, aceleași interese conduc țara, este unul foarte ridicat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.