Ion Iliescu a fost internat din nou la Spitalul de urgenţă Elias din Capitală la doar două săptămâni după ce părăsise spitalul în urma unui episod de febră puternică. Fostul preşedinte ar avea din nou probleme cu inima. Deocamdată, reprezentanţii Spitalului Elias nu au făcut în mod oficial precizări în cazul fostului preşedinte al României.

Ion Iliescu, în vârstă de 89 de ani, a fost internat de urgență la spital, marți dimineață, după ce a acuzat probleme la inimă, anunța mai multe televiziuni de știri. Deocamdată conducerea spitalului nu dă detalii despre acest caz însă au precizat că în aceste momente are loc o ședință în cadrul spitalului.

În ultima vreme, fostul președinte Ion Iliescu a tot ajuns pe mâna medicilor, având aceeași problemă de sănătate. Ultima dată, Ion Iliescu a ajuns de urgență la spital în data de 31 mai, iar medicii au decis să-l interneze pentru că avea febră puternică. A stat sub tratament o săptămână, iar la începutul lunii iunie a fost externat.

Ion Iliescu a mai avut probleme grave de sănătate în acest an, fiind operat pe cord, pe 1 aprilie la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. În urma intervenției, medicii i-au extras lichidul pericardic. În trecut, Ion Iliescu a fost operat de două ori pe inimă pentru a-i fi montate stenturi, iar una dintre intervenții a avut loc la Paris în 2007

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.