Primarul Ion Lungu a avut discuții miercuri, 20 ianuarie, a.c.,  la București cu ministrul Dezvoltării, Administrației și Lucrărilor Publice, Attila-Zoltán CSEKE.

Discuțiile s-au axat în principal pe semnarea contractului de achiziție publică pentru cele 15 autobuze licitate de minister dar și pe finanțarea Sălii Polivalente. 

„Am avut în această dimineață o întâlnire la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației cu domnul ministru Cseke Attila-Zoltan.
Am discutat despre semnarea contractului de achiziție publică pentru cele 15 autobuze licitate de minister.
Licitația a fost câștigată de firma Solaris Bus & Coach din Polonia pentru autobuze marca Urbino Electric 12. Ieri a expirat perioada de contestare și putem semna contractul.
Alte probleme discutate au fost legate de finanțarea Sălii Polivalente, de executarea proiectelor europene în curs de derulare la primărie aferente exercițiului financiar 2014-2020.
Mulțumesc domnului ministru pentru disponibilitatea de care a dat dovadă pentru rezolvarea problemelor ridicate.
De asemenea, am mai avut o întâlnire la Compania Națională de Investiții cu doamna director general, referitoare la Sala Polivalentă din Suceava și demararea procedurilor pentru Stadionul Nou”, a declarat primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.