Aflat, se pare, într-o campanie accelerată de producere de motive pentru care sucevenii ar trebui să aleagă un primar independent la viitoarele alegeri, după declarația deputatului Ioan Bălan că îi vizeză locul la Primăria orașului Suceava, Ion Lungu a produs în ultima vreme o seamă de confuzii. Prin declarațiile sale a adus alegătorilor numai nedumeriri […]

Aflat, se pare, într-o campanie accelerată de producere de motive pentru care sucevenii ar trebui să aleagă un primar independent la viitoarele alegeri, după declarația deputatului Ioan Bălan că îi vizeză locul la Primăria orașului Suceava, Ion Lungu a produs în ultima vreme o seamă de confuzii. Prin declarațiile sale a adus alegătorilor numai nedumeriri și nemulțumiri, ședințele Consiliului Local devenind teatru de luptă între Primar (ales pe listele PDL) și, culmea ironiei, consilierii PDL conduși de deputatul Ioan Bălan.

Trecând peste anunțata reîntoarcere a tuturor școlilor din oraș la sistemul de încălzire centralizată sau tentativa de a opri finanțarea construirii Centrului Cultural Bucovina, primarul ne-a băgat sau încearcă să ne bage pe gât șantajul celor care administrează acum Termica, cu argumente puerile, așa cum evidențiază consilierii locali care se opun măsurii de scumpire a gigacaloriei.

Bomboana pe colivă o constituie însă declarația lui Ion Lungu, prin care anunţă că intenționează să iasă din politică, pentru a se dedica în totalitate carierei admistrative. Chiar dacă Lungu ar fi fost un primar de clasa lui Klaus Werner Ioannis sau Gheorghe Ștefan, ceea ce sigur nu este cazul, realegerea sa ca independent într-un oraș aflat atât în atenția puterii, cât și a opoziției, ar fi foarte problematică. Această declarație nu face decât să consfințească ideea că Lungu se pregătește să schimbe barca, urmând calea domnului Oprescu, adică independent cu susținere PSD. Semănând izbitor cu decizia unui mire de a-și dezavua nevasta, păstrând însă zestrea adusă de aceasta, mișcarea primarului e ilară, deoarece dânsul dorește să credem că tot ce s-a făcut bine în acest oraș se datorează exclusiv abilităților sale de administrator, și nu susținerii aduse de PDL.

Pentru toate aceste motive și încă altele, SUCEAVAL!VE îl desemnează pe primarul Ion Lungu la nobilul titlu de BUFONUL NOSTRU, al redacției.

Redacția întreabă: Mulțămit?
Sucevenii, în cor, zic: Să fie primit!

Despre autor

Postari asemanatoare

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.