Primarul municipiului Suceava a verificat vineri, 26 iulie, o parte din lucrările de investiții care sunt în derulare la nivelul municipiului Suceava.

Mai exact, acesta a verificat lucrările de la Podul Unirii de peste râul Suceava, unde se lucrează la pilonul nr. 3 şi culeea nr.1. Potrivit edilului sucevean, la Podul Unirii sunt finalizate culeea nr. 2 şi ceilalți doi piloni și au fost aduse cele 24 de grinzi.
Ion Lungu a inspectat și lucrările de la platforma betonată pentru divizia de transport electric din Burdujeni sat, unde se lucrează la zidul de sprijin şi la realizarea platformei, dar și lucrările de aducțiune a gazului metan. Acesta a anunțat că
se lucrează pe strada Dobrila Eugen şi la magistrala de alimentare în zona IRIC.


De asemenea, primarul sucevean a verificat și lucrările de asfaltare a străzilor. Este vorba despre strada Grigore Ureche, unde lucrările au fost finalizate și străzile Viitorului şi Măgurei din cartierul Obcini și Putnei din zona gării Burdujeni unde lucrările au fost finalizate parțial.


Ion Lungu a fost și la Colegiul Național „Spiru Haret”, unde se lucrează la construcția unei săli de gimnastică.

„Am constat că se lucrează relativ bine, în condițiile date de lipsa forței de muncă calificate. Sperăm că vom termina lucrările la timp”, a transmis Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.