Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că a fost aprobat proiectul cu finanțare europeană „Construire corp clădire cu săli de clasă și laboratoare pentru gimnaziu” la Colegiul Național „Petru Rareș”. Potrivit edilului, valoarea proiectului european este de 6.262.315,03 lei, din care valoare eligibilă 5.003.734,19 lei.
„Totodată este în curs de finalizare proiectul finanțat cu fonduri proprii și atrase de la primărie «Centru documentare – informare», pe care vrem să îl finalizăm și să îl dăm în funcțiune până la 01.09.2021. Valoarea acestui centru este de 4.870.015 lei, iar gradul fizic de execuție al acestei investiții este de 78,6%”, a declarat primarul Ion Lungu.
Cu aceste două proiecte de investiții în valoare de 11.132.330 lei (aproximativ 2.270.000 euro), Colegiul Național Petru Rareș va dispune de șase săli de clasă noi, spații expoziționale, spații pentru documentare – pedagogică modernizate și de o clădire cu o arhitectură deosebită.
„Municipalitatea suceveană sprijină performanța școlară prin realizarea unei infrastructuri școlare corespunzătoare!”, a conchis Ion Lungu.

One Response

  1. ALINA

    Excepțional. felicitări pentru această inițiativă lăudabilă dar în altă ordine de idei ne puteți lămuri cum de a reușit fosta domnișoară văideanu sandra nicoleta acum chifan sandra nicoleta, fetița mamei dumneai, doamna director văideanu, să fie pe lista scurtă la acordări de apartamente ANL când familionul dumneai are zeci de proprietăți atât în Suceava cât și în Rădăuți?

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.