Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a informat în cadrul conferinței de presă de miercuri, 22 septembrie, că a avut un comandament la Primărie cu firmele care au lucrări de investiții finanțate din fonduri proprii și atrase, respectiv bani guvernamentali și credite.
„Am discutat despre ajustarea valorilor aferente cheltuielilor matetiale la contractele aflate în derulare la investițiile finanțate din surse proprii. Până la data de 20 septembrie au fost depuse 21 solicitări de actualizare cheltuieli materiale. Municipalitatea le va analiza și acolo unde corespund prevederile legale, vom încheia acte adiționale de actualizare până la data de 5 octombrie.
De asemenea, am vorbit și despre accesarea creditului din trezorerie, de 30.000.000 lei, pentru plata facturilor aferente a 16 lucrări de investiții locale aflate în curs de derulare în bugetul municipalității din acest an.
Am stabilit împreună să accelerăm ritmul lucrărilor până la sfârșitul anului, motivat și de faptul că banii sunt asigurați din creditul de mai sus”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.