Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a informat că rata incidenței infectării cu coronavirus este o (zero) în municipiul reședință de județ. Potrivit acestuia, numărul de doze de vaccin administrate a scăzut în ultima perioadă în centrele din oaș, de la 5000 – la puțin peste 1000 în ultima săptămână. Ion Lungu a subliniat că vaccinul este chiea stopării pandemiei și a făcut un apel la suceveni să se vaccineze.

Pe de alăt parte, primarul Ion Lungu consideră că la scăderea numărului de infectări a contribuit și procesiunea la Spitalul Județean de Urgență Suceava și pe străzile municipiului cu moaștele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava din primăvara acestui an. Edilul a precizat că o persoană care era bolnavă de Covid i-a spus că, imediat după ce moaștele Sfântului au trecut prin curtea Spitalului Județean, a simțit că a prins puteri și s-a însănătoșit.

„Eu sunt un om credincios și cred că și asta a contribuit la scăderea incidenței cazurilor de Covid în municipiul Suceava”, a mai spus primarul Ion Lungu.

One Response

 1. Nihil sine Deo

  De poti crede, toate sunt cu putinta. Si ceea ce este cu neputinta la oameni, este cu putinta la Dumnezeu.
  In aceeași masura, nimeni nu poate sluji la doi domni.
  Iar cel ce este credincios în foarte puţin şi în mult este credincios; şi cel ce e nedrept în foarte puţin şi în mult este nedrept. Nici o slugă nu poate să slujească la doi stăpâni.
  De ce?
  Fiindcă sau pe unul îl va urî şi pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va ţine şi pe celălalt îl va dispreţui. Nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona. Toate acestea le auzeau şi fariseii, care erau iubitori de argint şi-L luau în bătaie de joc.
  Şi El le-a zis: Voi sunteţi cei ce vă faceţi pe voi drepţi înaintea oamenilor, dar Dumnezeu cunoaşte inimile voastre.
  Cine are urechi de auzit… si ochi de vazut…
  Cu siguranta Hristos n-a fost politician, dar cu siguranta Hristos este si va fi judecatorul cel nemitarnic.
  Iar sfintii… bineplacutii si alesii Lui Dumnezeu si mijlocitorii nostri catre EL.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.