Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, le-a mulțumit sucevenilor care i-au dat vorul de încredere pentru încă patru ani. Edilul a subliniat că această victorie este una categorică, în contextul în care, pesedistul Dan Ioan Cușnir a reușit să obțină jumătate din voturile lui Lungu.

„Vreau să le mulțumesc tuturor sucevenilor care m-au votat. Sigur, prezența a fost mică și îmi pare rău, însă asta a fost tendința la nivelul orașelor mari. În ceea ce mă privește, a fost o victorie categorică, pentru că adversarul nostru tradițional este PSD-ul și avem dublu decât ei. Niciodată, de când candidez, nu am avut o distanță atât de mare față de PSD. Suntem și la distanță de PMP, însă aici e clar că s-au împărțit voturile din Primărie. Eu sunt un om ferm, mai sever în Primărie, iar domnul viceprimar e băiatul bun, însă dacă nu e cineva mai rău, nu se face treabă”, a declarat primarul Ion Lungu.

Acesta a adăugat că se va ține de cuvânt și că va face tot ce a promis în campania electorală, adică va implementa toate proiectele prezentate sucevenilor.

„Dacă sucevenii voiau să mă schimbe din scaunul de primar se mobilizau și veneau la vot, cum s-a întâmplat la Timișoara și la București.

Îi asigur pe toți sucevenii, indiferent că m-au votat sau nu, că vom duce la îndeplinire tot ceea ce am promis”, a precizat Lungu.

În ceea ce privește o alianță în Consiliul Local Suceava, edilul a precizat că are două variante, respectiv cu Partidul Mișcarea Populară sau cu USR.

„Domnul Andronache a spus că el nu va face roată panoramică, iar eu chiar vreau să pun această roată panoramică în acest mandat. Îmi dau cuvântul de onoare că o pun! Trebuie să avem discuții, pentru că cei care vin într-o colaborare cu noi, fie că este USR, fie PMP, trebuie să accepte programul nostru cu care am câștigat alegerile. Așa-i normal. Noi vom prelua și de la ei, însă majoritari suntem noi. Noi vom face un parteneriat în CL pentru beneficiul cetățenilor”, a dconchis Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.