Prezent la lansarea candidaților USL ce a avut loc astăzi, 10 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, primarul Ion Lungu i-a îndemnat pe suceveni ca la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie să voteze cu Ștefan Alexandru Băișanu pentru colegiul uninominal numărul 1 la Camera Deputaţilor.

O lansare cu fast pentru candidatul USL la colegiul uninominal 1 Camera Deputaților, Ștefan Alexandru Băișanu. Surpriza supremă a fost prezența primarului Ion Lungu la acest eveniment. Mai mult, Lungu a fost invitat să ia cuvântul. Spre surprinderea publicului, Ion Lungu și-a arătat susținerea față de Băișanu, care i-a fost contracandidat pentru fotoliul de primar cu 4 luni în urmă.

Ion Lungu: ”În urmă cu câteva luni de zile Ștefan Alexandru Băișanu candida împotriva mea la alegerile locale. Acum sunt aici pentru a-l susține în campania electorală pentru Camera Deputaților. Este un politician tânăr, ambițios, cu multe proiecte pe care sunt convins că le poate duce la îndeplinire. Prezența mea aici nu este întâmplătoare. Vreau ca sucevenii să fie reprezentați în parlament de un om care poate aduce un plus municipiului nostru. Dragi suceveni, în data de 9 decembrie votați Ștefan Alexandru Băișanu la Camera Deputaților”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.